Online Marketing Bureau Invictus – Makes You Unbeatable

Onze aanpak bij 2 succesvolle AdWords-cases

De afgelopen jaren hebben wij voor diverse klanten van ons AdWords-campagnes opgezet. Graag willen wij twee succesvolle cases daarvan uitlichten: Totaal Aanpak Brandveiligheid en Incassobureau De Nederlanden. De inzet van AdWords zorgde bij beide organisaties voor een hogere conversie.

Uitgangspunt
Om succesvolle AdWords-campagnes te draaien, hebben we een aantal randvoorwaarden waaraan een website / webshop moet voldoen, waaronder:

Totaal Aanpak Brandveiligheid (T.A.B.)

T.A.B. is een bedrijf dat zich richt op bouwkundige brandpreventie / brandbeveiliging. Zij zorgen ervoor dat de risico’s op brand in uw bedrijfspand zo klein mogelijk worden / blijven. In september 2016 startten wij met één AdWords-campagne, gericht op brandbeveiliging. We hebben deze campagne vrij algemeen gehouden:

Succes
Een belangrijke stap in het succes van deze AdWords-campagne was het op de juiste manier inzetten van de zoektermen. Hiermee zorgden we ervoor dat de advertenties van T.A.B. ook vertoond werden als men op zoek was naar een concurrent. Hierdoor zijn diverse leads van concurrenten bij T.A.B. terechtgekomen. Na deze campagne hebben wij nog meerdere campagnes voor T.A.B. mogen opzetten, specifiek gericht op de diensten. Pasgeleden kregen wij zelfs het verzoek om het wat rustiger aan te doen, omdat ze in het werk overkwamen.

Incassobureau De Nederlanden

Incassobureau De Nederlanden bestaat al ruim 100 jaar en is gevestigd in Veenendaal. Zij kunnen het volledige incasso-traject verzorgen voor bedrijven die te maken hebben met debiteuren die niet betalen. Dit doen zij op basis van no cure, no pay. Eén van hun speerpunten is dat het bedrijf gratis een laatste aanmaning – in de huisstijl van De Nederlanden – kan versturen via de website van De Nederlanden.

Succes
In november 2016 was de conversie voor het versturen van de laaste aanmaning ongeveer 12 – 15 per maand. Vervolgens hebben wij een AdWords-campagne opgezet voor het gratis versturen van de laatste aanmaning. En met succes. Want inmiddels worden er gemiddeld 40 – 50 aanmaningen per maand verstuurd via de website.

Trots op deze cases

Vanzelfsprekend zijn wij trots op het feit dat deze AdWords-campagnes succes opleveren voor onze opdrachtgevers. Maar om alle campagnes tot een succes te maken, is het belangrijk om scherp te blijven. Bijsturen is dan ook noodzakelijk om succes te hebben.

Wil je meer weten over AdWords? Wil je kijken of AdWords ook voor jou een succesvolle tool is om een hogere conversie te bereiken? Neem dan contact met mij op via 0318 – 305 216 of stuur een e-mail.