Online marketing mix

"Our job is to make you unbeatable"

Neem contact met ons op

Bereik jij online je doelgroep niet? Is de effectiviteit van jouw online marketing mix onvoldoende? Ben je er niet van overtuigd dat je jouw online marketingdoelen gaat realiseren? Bij ons staan conversie en resultaat voorop. Tegen het juiste investeringsbedrag welteverstaan! De welbekende 5 P's - of zijn er er inmiddels al meer? - laten wij in hun definities los, maar komen wel terug in andere formats.

Met de inzet van de juiste samenstelling in de online marketing mix realiseren wij meer bezoekers naar je website of webshop door de inzet van bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en interactieve video. Bezit je al de nodige kennis op het gebied van marketing, dan helpt een online marketing training je om jouw niveau te verhogen. Door de juiste afstemming van de online marketing mix maken wij onze klanten succesvol.

Onze online marketing diensten

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over onze online marketing diensten en wil je graag in contact komen met ons? Neem dan contact op met Richard van Kampen via 0318 - 305 216 of stuur een e-mail naar hem.