Meer bezoekers, meer leads en een hogere conversie

Neem contact met ons op

Online marketing strategie

Ontbreekt het aan een helder, realistisch plan om online je doelgroep te bereiken? Heb je jouw online marketingdoelen helder, maar weet je niet hoe je de online marketingtools moet gaan inzetten? Werkt jouw online marketing strategie onvoldoende en wil je graag een second opinion? Een goede online marketing strategie is niet alleen aan te raden, maar is zelfs onmisbaar tegenwoordig. Wij kunnen je helpen bij het opzetten van een internet marketing strategie die werkt.

Onze aanpak

Internet marketing strategie op maat

Je wilt meer bezoekers, meer leads en een hogere conversie via je website. Logisch! Wij zorgen er samen met jou voor dat we resultaten gaan boeken. We starten met een analyse van de huidige situatie; de nulmeting. We analyseren de behaalde resultaten, de website, de activiteiten op social media en de concurrentie. Aan de hand daarvan bepalen we de internet marketing strategie. Hoe gaan we de opgestelde doelen realiseren? En welke acties zijn daarvoor nodig? Kiezen we alleen voor SEO-traject of is het inzetten van een AdWords-campagne ook nodig?

Transparantie leidt tot betere resultaten

Je wilt groeien en resultaten zien. Door te monitoren, tijdig bij te sturen en heldere rapportages te maken, geven we je continu inzicht in de ontwikkelingen en voortgang. Deze transparantie is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor ons. Een goede communicatie vinden wij essentieel.

Maak een afspraak

Wil je meer weten over onze aanpak voor een online marketing strategie? Heb je interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact op met Richard van Kampen via 0318 - 762 593 of stuur een e-mail naar [email protected].

Vrijblijvende offerte aanvragen?