HBO – Stage: 3 dagen in de  week – Veenendaal – Online marketing – Communicatie – startdatum: 1-9-2016

Volg jij op dit moment een opleiding binnen online marketing en / of communicatie en ben je op zoek naar een stageplek? Dat is onze opdracht misschien wel iets voor jou!

Onze organisatie

Wij zijn Invictus Online Marketing, hét online marketing bureau uit Veenendaal. Wij maken bedrijven online beter vindbaar en zichtbaar. Dit doen wij onder meer door het ontwikkelen en implementeren van online marketing strategieën, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en de inzet van social media. Daarnaast ontwikkelen wij ook websites en webshops.

Jouw opdracht
Eind 2015 hebben wij enkele affiliate sites opgezet: Baas van de Drone, Baas van de BBQ en Baas van het Bier. Via deze sites kunnen bezoekers producten kopen. Als affiliate zijn wij een tussenstation tussen de koper en de webshop. Wanneer een bezoeker via de affiliate site het product van de webshop koopt, krijgt de affiliate een commissie daarover.

Nu is het tijd om deze drie affiliate sites online goed te vermarkten om een stijging te realiseren in het aantal sales. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Wat vragen we van je:

  • het ontwikkelen van een online marketing strategie voor deze Bazen-sites.
  • het uitvoeren van deze online marketing strategie.

Het wordt jouw taak om kansen te ontdekken op het gebied van online marketing om de branding van de drie Bazen-sites te verbeteren, zodat het aantal sales stijgt.

Ben jij degene die wij zoeken?

Wij bieden jou de mogelijkheid om zoveel mogelijk zelfstandig aan de slag te gaan. Wekelijks bespreek je met de online marketeer van Invictus Online Marketing de voortgang. Jouw stagevergoeding is de gerealiseerde commissie. Ben jij enthousiast om onze affiliate sites online te vermarkten en kan jij per 1 september 2016 starten? Stuur dan een motiverende brief naar [email protected]. Mocht je graag meer informatie willen, neem dan contact op met Richard van Kampen via het telefoonnummer 06 – 28 921 540.


Richard van Kampen

Richard van Kampen is mede-eigenaar van Invictus Online Marketing en een ervaren online marketeer. Zijn specialismen zijn o.a. het ontwikkelen van online marketingstrategieën, zoekmachine marketing (SEO en SEA) en conversie optimalisatie.