Het laatste jaar van mijn opleiding marketing & communicatie op het Dulon College Ede komt tot zijn eind en van school uit heb ik nog één laatste opdracht gekregen: de stageperiode.

Biografie

Mijn naam is Milenco van der Schuur, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Veenendaal. Na mijn diploma behaald te hebben op het CSV in Veenendaal, ben ik de opleiding facilitair leidinggevende gaan doen. Al snel kwam ik tot de conclusie dat dit niet de opleiding was die mij tot mijn droombaan zou leiden en om die reden ben ik ook gestopt. Vervolgens gekozen om de opleiding Marketing & Communicatie te volgen. De reden van deze keuze was simpelweg omdat ik nog niet precies wist wat ik in de toekomst wou doen. De opleiding Marketing & Communicatie was een veilig keuze, omdat ik nog vele kanten op zou kunnen na het behalen van mijn diploma. Inmiddels heb ik het laatste jaar bereikt en is de stageperiode de laatste opdracht voor het behalen van mijn diploma.

Sportverleden

Geruime tijd van mijn jeugd heb ik gespendeerd op de voetbalvelden van Dovo. Als 9-jarig jochie heb ik de voetbalschoenen aangetrokken en aangehouden tot ruim een jaar geleden. De reden was eigenlijk net als die van meesten: realiteit overwon de grote droom.

Na mijn tijd op de voetbalvelden ben ik gaan sporten in de sportschool. Dit was maar voor korte duur, omdat ik al snel de sport ben gaan doen die ik momenteel nog steeds beoefen: tennis.

Hobby

Muziek is een andere passie en ambitie van mij geweest. Het bespelen van de gitaar, verdwalen in de klanken van het instrument, ervaringen en gedachtes kwijt kunnen door het schrijven van teksten… Het is nog steeds een van mijn bezigheden. Echter, het is de ambitie om er mijn beroep van te maken weg.

Waarom invictus Online Marketing

Naast mijn studie, het sporten en de muziek, ben ik al bijna twee jaar in de avonduren aan het werk bij Pizzeria Da Gigi. Op één van die avonden wees mijn werkgeefster mij op een vacature van Invictus Online Marketing. Nadat ik klaar was met werken die avond, ben ik mij gaan inlezen over dit bedrijf en een korte deskresearch volgde. Hieruit kon ik niet anders halen dan dat de twee heeren van Invictus Online Marketing verstand hadden van online marketing & website beheer/optimalisatie. Voor een marketing & communicatie student waren dit natuurlijk de ideale leermeesters. De dag erna volgde ook een gepaste benadering. Blijkbaar de juiste, want een uitnodiging voor een gesprek werd aangeboden en dat liet ik mij uiteraard niet ontgaan.

De opdracht

De uitnodiging bevatte wel een opdracht: “Schrijf een blogartikel over het onderwerp ‘carwrapping’”. Wetende dat dit iets te maken had met auto’s omwikkelen, heb ik hiermee ingestemd en ben ik er mee aan de slag gegaan. Nog een deskresearch volgde en ik kwam erachter dat mijn eerste ingeving er niet ver naast zat. Diezelfde week heb ik het blogartikel afgemaakt en meegenomen naar de afspraak op locatie van Invictus Online Marketing. Het gesprek verliep goed. Met een opgelucht gevoel ging ik na het gesprek weer naar huis en een aantal dagen later kreeg ik uitslag: aangenomen!


Richard van Kampen

Richard van Kampen is mede-eigenaar van Invictus Online Marketing en een ervaren online marketeer. Zijn specialismen zijn o.a. het ontwikkelen van online marketingstrategieën, zoekmachine marketing (SEO en SEA) en conversie optimalisatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.