Online Marketing Bureau Invictus – Makes You Unbeatable

Verbeter het bereik van uw posts op Facebook

U heeft vast wel eens te maken met een tijdelijke actie die u op Facebook plaatst via een bericht. U wilt een deel van uw doelgroep bereiken en het bericht met de actie moet maar enkele dagen op uw tijdlijn staan. Nu biedt Facebook nieuwe mogelijkheden om aan deze wensen te voldoen. In dit blog gaan we in op deze twee nieuwe features.

Doelgroepen en privacy voor berichten instellen

Om uw specifieke bericht te targetten en de einddatum in te stellen, dient u van tevoren Doelgroepen en privacy voor berichten in te schakelen. Dit doet u als volgt:

Afbeelding 1

 

Afbeelding 2

 

Doelgroep targetten op interesse

U kunt uw bericht volledig richten op een specifieke doelgroep. Niet iedereen die uw Facebookpagina leuk vindt, heeft namelijk dezelfde interesse. U doet dit als volgt:

Afbeelding 3

 

Afbeelding 4

 

Met deze optie zorgt u ervoor dat uw bericht bij uw gewenste doelgroep aankomt.

Einddatum instellen bij een bericht

Het was al mogelijk om een bericht vooruit in te plannen, maar nu is het ook mogelijk om een einddatum in te stellen voor een bericht. Ideaal wanneer u een tijdelijke promotie heeft. U stelt dit als volgt in:

Afbeelding 5

 

Afbeelding 6

 

Deze nieuwe mogelijkheden op Facebook zorgen ervoor dat uw berichten kwalitatief sterker worden. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze natuurlijk aan ons stellen.

 

Richard van Kampen
Invictus Online Marketing