Videotier biedt een interactief video marketing platform gericht op conversie en het provoceren van reacties binnen de video. Videotier biedt drie oplossingen voor interactieve video:

  1. lead generatie
  2. shoppable video
  3. leerervaringen.

Het gebruik van deze technologie versterkt de betrokkenheid, de klant loyaliteit en de toegenomen conversie. Videotier is gebouwd als een campagne tool en maakt gemakkelijk verbinding met uw online systemen. Prestaties worden gemakkelijk gemeten door uitgebreide analyses in de software.

Videotier

Gemakkelijk interactieve video maken

Connect | 91 ontwikkelde het complete Videotier platform. Het platform is een SaaS-oplossing en zeer schaalbaar. De software verbindt zich gemakkelijk via API’s met video platforms, e-commerce oplossingen, e-mail clients, CRM systemen en sociale media. Videotier biedt alle interactieve functies die u mogelijk kunt bedenken voor het maken van video’s interactief.

Features uitgelicht

Video is om mensen te inspireren. Interactieve video is om mensen te betrekken.
Om uw publiek individueel te identificeren en te volgend in de video voegt enorme waarde toe aan uw verkoopcyclus. Videotier is hiervoor ontworpen.

Deel uw interactieve video naar uw publiek op sociale media of door middel van online affiliates. Vraag naar de gegevens van uw klanten binnen de video. Dit kan op verschillende manieren gebeuren. U kunt een zogenaamde content-lock toevoegen om de video verder te bekijken, een contactformulier in te laten vullen, abonneren op een nieuwsbrief, enzovoort. Combineer dit met de diepgaande Videotier analytische tools en u kunt zelfs achterhalen wat uw kijker heeft geklikt en bekeken in uw video.

Maak verbinding met uw favoriete mailclient of CRM-systeem (zoals Mailchimp of GetResponse) en koppel de gegevens rechtstreeks met uw mailinglijsten. Van hieruit kunt u uw opvolging voor uw verkoopactiviteiten plannen. Maar deze keer met waardevolle kennis op basis van het individuele gedrag van uw publiek, die uw leads overtuigen om klant te worden.
Om zelf Videotier te ervaren, bezoek dan de Videotier website of start direct.


Robin Koorn

Robin Koorn is mede-eigenaar en 'website bouwer' bij Invictus Online Marketing. Zijn specialismen zijn website ontwikkeling (WordPress), conversie optimalisatie en Google Analytics. Wij gaan voor langdurige samenwerkingen om steeds meer uit de website te halen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.