Webdesigner gezocht

U zoekt in Google op de term webdesigner gezocht? Dan is het goed dat u bij ons uitkomt. Wij ontwerpen mooie, functionele websites en webshops.

Neem contact met ons op

De basis van een goed webdesign

U wilt natuurlijk dat een webdesign er mooi uitziet. Maar nog belangrijker - en dat is de basis - is dat een goed webdesign het doel realiseert. Het moet effectief en herkenbaar zijn. Daarnaast moet het webdesign mobile friendly zijn; de website of webshop is goed te bekijken op elk device dat gebruikt wordt. Nadat deze basis aanwezig is, gaat de webdesigner aan de slag met de uitstraling.

Een goed webdesign zorgt voor conversie

Bij ons voldoet een goed webdesign aan enkele belangrijke criteria, zodat er een goede conversie - de vervolgactie - is. Wij letten onder meer op de volgende punten:

  • Primaire doel van de website: bijvoorbeeld informatie verstrekken of het maken van afspraken.
  • Doel per webpagina: elke webpagina kan een ander doel nastreven. Daar houden wij rekening mee bij het ontwerpen van het webdesign.
  • Visualisering: emotie gaat boven rationaliteit. De bezoeker kijkt de eerste paar seconden altijd naar de afbeeldingen en dan pas naar de tekst. Hier spelen wij op in.
  • Gebruiksvriendelijkheid: duidelijke, leesbare teksten, heldere call-to-actions en goede navigatie.

 

Ik wil graag een afspraak maken