Hoger in Google,
meer traffic en leads
via jouw website?

 • Sterke combinatie Online marketing en Webdevelopment
 • Gericht op resultaat
 • Deskundig en betrouwbaar
 • Snelle, goede service
Vraag een gratis SEO scan aan >
Neem contact met ons op

Hoger in Google, meer traffic en leads via jouw website?

Online marketing bureau Veenendaal

Wij zijn Invictus Online Marketing. Gedreven en vol passie richten wij ons op drie pijlers: Hoger in Google, meer websitebezoekers en meer klanten. Resultaat staat centraal. Met onze kennis en kunde voorzien wij jou van het beste advies om jouw website of webshop beter te laten presteren. Meer weten?

Bekijk onze diensten

Onze diensten

  review rating 5  Invictus heeft voor ons de nieuwe website gemaakt. Het ziet er geweldig uit. Wij zijn erg blij met de goede samenwerking die inmiddels al bijna 1.5jaar duurt. We zijn goed vindbaar in Google waardoor er meer Traffic naar de website komt en daardoor meer klanten die ons vinden. Het is een goede betrouwbare partij om mee samen te werken.

  thumb Marcel Gerritsen

  review rating 4  Invictus heeft een gerichte campagne ontwikkeld om mijn naamsbekendheid als spreker en dagvoorzitter te vergroten. Aantoonbaar meer attentie en conversie, en bovenal : meer opdrachten.

  thumb Hans Groenhuijsen

  review rating 5  Blij dat ik deze "jonge honden" gevonden heb. Met veel verstand van zaken, goede service en klantgerichtheid kan ik mezelf weer richten op mijn eigen vak.

  thumb Praktijk voor huidverbetering Thilda Valstar

Jouw Online Marketing Bureau in Veenendaal

Hoge posities in Google. Meer traffic naar je website. Een flinke omzetstijging. Wil jij dat ook? Natuurlijk. Dat is wat je wil. Als online marketing bureau in Veenendaal zorgen we met een doortastende online marketing strategie voor optimaal bereik en maximaal rendement. Wij adviseren en verzorgen de implementatie van de diverse tools uit de online marketing mix. Van zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA) tot conversie optimalisatie.

Online marketing prestaties verbeteren

Invictus Online Marketing werkt continu aan het verbeteren van de online prestaties van de opdrachtgevers. Meten is weten. Voor het onderbouwen van de resultaten maken we gebruik van web analytics software en conversiemanagement. Vervolgens kunnen we direct bijsturen en nieuwe acties opzetten.

Nieuwe stap in online marketing: herkennen websitebezoekers

Als online marketing bureau zetten we niet alleen in op het realiseren van hoge posities en meer traffic naar de website. Het merendeel van jouw websitebezoekers voert niet de gewenste vervolgactie uit: het aanvragen van een offerte, het downloaden van een paper, het kopen van een product. Weg websitebezoeker, weg conversie!

Gelukkig hebben wij de juiste tool om jouw websitebezoekers te herkennen, zodat je hen opnieuw kan verleiden om jouw product of dienst af te nemen. Ideaal als jij je op B2B richt. Bovendien wordt leadgeneratie geautomatiseerd. De tool biedt zelfs de mogelijkheid om de content af te stemmen op de websitebezoeker.

Waarom kiezen voor ons online marketing bureau in Veenendaal?

Als online marketing bureau staan wij 100% achter onze dienstverlening. Wij doen alleen maar activiteiten waar wij volledig achter staan!

 • Resultaat staat bij ons op nummer één. Vanuit duidelijke doelstellingen werken we gericht naar meer traffic, meer leads, meer conversie of meer naamsbekendheid.
 • Een dynamisch team dat zichzelf continu verbetert en ontwikkelt in de wereld van online marketing.
 • Transparante rapportages, zodat je volledig inzicht hebt in de ontwikkelingen op het gebied van online marketing binnen jouw bedrijf.
Ik wil graag een afspraak maken
Wij zijn Invictus Online Marketing.

Wil jij ook beter presteren met jouw website?

Met onze kennis en kunde helpen wij jou graag om jouw online marketingdoelen te realiseren. Laat je informeren over de mogelijkheden.

Neem contact met mij op