Reviews

Hieronder staat aan aantal reviews van opdrachtgevers die jou zijn voor gegaan. Wil je zelf een review achter laten dan kan dat hier.

Neem contact met ons op

Met het team hebben we onlangs een Google Ads training gekregen van Richard. Zeker een aanrader!

Kim Donzelmann Avatar
Kim Donzelmann
10/03/2019

HECO Vleesspecialiteiten te Ederveen is helemaal trots en tevreden met de nieuwe website, die gebouwd is door Invictus Marketing.
Na een aantal fijne gesprekken met Richard en Robin zijn we samen tot een mooi resultaat gekomen waar we blij mee zijn.
Goede service en mannen waar je van op aan kunt, en dat is belangrijk!!
Hartelijk dank hier voor!!

Henk Drost Avatar
Henk Drost
8/06/2019

Ze denken erg mee naar de juiste oplossing voor jouw branche en nemen daar dan ook de tijd voor. Uiteindelijk zie je de resultaten in de statistieken.

Wilco van de Weerdhof Avatar
Wilco van de Weerdhof
7/18/2019

Goede service en denken met je mee

Ralph Van Den Burg Avatar
Ralph Van Den Burg
5/20/2019

Ik heb een SEO-training bij Richard gevolgd en heb ik een hoop dingen kunnen leren dankzij verschillende opdrachten. Door stapsgewijs belangrijke elementen te bespreken kan ik dit nu toepassen in de praktijk. Daarnaast heeft Invictus Online Marketing een gebruikersonderzoek (d.m.v. Hotjar) uitgevoerd op onze website, waardoor ik de website van mijn bedrijf kan blijven optimaliseren! Erg tevreden over dit proces, samenwerking en contact!

Tim Terlingen Avatar
Tim Terlingen
4/15/2019

Erg goed geholpen door Robin en Richard. Snelle en goede reactie op mijn bij hen neergelegde vraag. Top.

Kuijer Automotive Avatar
Kuijer Automotive
12/06/2018

Blij dat ik deze "jonge honden" gevonden heb. Met veel verstand van zaken, goede service en klantgerichtheid kan ik mezelf weer richten op mijn eigen vak.

Praktijk voor huidverbetering Thilda Valstar Avatar
Praktijk voor huidverbetering Thilda Valstar
11/02/2018

Wij, Anka Onderdelen Service, werken al meer dan 1 jaar samen met Invictus Online Marketing. En zijn zeer tevreden over de samen werking. Vanaf de eerste ontmoeting voelde het prettig en vertrouwd. Hun adviezen hebben er toe geleid dat onze site weer goed gevonden wordt. Invictus Online Marketing is een aanrader.
Hans Winter
Anka Onderdelen Service

Hans Winter Avatar
Hans Winter
10/03/2018

Hele fijne samenwerking met Richard van Kampen van Invictus. Ze hebben een nieuwe site gemaakt en geoptimaliseerd voor Google waardoor we goed te vinden zijn voor onze klanten. Ze denken goed mee en zorgen altijd voor een snel, duidelijk antwoord als je met vragen zit.

Anthony Witman Avatar
Anthony Witman
9/26/2018