Reviews

Hieronder staat aan aantal reviews van opdrachtgevers die jou zijn voor gegaan. Wil je zelf een review achter laten dan kan dat hier.

Neem contact met ons op

    review rating 5  Erg goed geholpen door Robin en Richard. Snelle en goede reactie op mijn bij hen neergelegde vraag. Top.

    thumb Kuijer Automotive
    12/06/2018

    review rating 5  Blij dat ik deze "jonge honden" gevonden heb. Met veel verstand van zaken, goede service en klantgerichtheid kan ik mezelf weer richten op mijn eigen vak.

    thumb Praktijk voor huidverbetering Thilda Valstar
    11/02/2018

    review rating 4  Wij, Anka Onderdelen Service, werken al meer dan 1 jaar samen met Invictus Online Marketing. En zijn zeer tevreden over de samen werking. Vanaf de eerste ontmoeting voelde het prettig en vertrouwd. Hun adviezen hebben er toe geleid dat onze site weer goed gevonden wordt. Invictus Online Marketing is een aanrader. Hans Winter Anka Onderdelen Service

    thumb Hans Winter
    10/03/2018

    review rating 5  Hele fijne samenwerking met Richard van Kampen van Invictus. Ze hebben een nieuwe site gemaakt en geoptimaliseerd voor Google waardoor we goed te vinden zijn voor onze klanten. Ze denken goed mee en zorgen altijd voor een snel, duidelijk antwoord als je met vragen zit.

    thumb Anthony Witman
    9/26/2018

    review rating 5  De afgelopen weken heb ik de SEO training van Invictus Online Marketing gevolgd. Richard van Kampen heeft mij in een praktische, goed opgezette training kennis laten maken met SEO. De huiswerkopdrachten sloten perfect aan bij de behandelde theorie en waren daardoor goed zelfstandig te maken. Tussentijds contact opnemen voor vragen of extra uitleg was altijd mogelijk. Prima service dus! Wie de grondbeginselen van SEO wil leren en gelijk wil toepassen is bij Invictus Online Marketing aan het juiste adres!

    thumb Susan Henken
    9/17/2018

    review rating 4  Invictus heeft een gerichte campagne ontwikkeld om mijn naamsbekendheid als spreker en dagvoorzitter te vergroten. Aantoonbaar meer attentie en conversie, en bovenal : meer opdrachten.

    thumb Hans Groenhuijsen
    9/16/2018

    review rating 5  Fijne samenwerking, staan altijd voor je klaar, kunt de conversies met een gerust hart aan Invictus overlaten!

    thumb Dikio | Grip op geldzaken
    7/20/2018

    review rating 5  Of je nu wel of geen kennis hebt van online marketing, bij Invictus ben je aan het juiste adres! Ons kantoor had weinig of geen ervaring met online marketing en Richard heeft ons meegenomen in zijn wereld. Presentatie, uitleg en ondersteuning ervaren wij als zeer prettig. Samen blijven we zoeken naar de mogelijkheden om conversies te generen op de website. Analyses maken van gegevens en vervolgens acties uitzetten.

    thumb Jacco van de Loosdrecht
    6/19/2018

    review rating 4  Invictus is a flexible company to work with, have a effective approach and a high knowledge level.

    thumb Qserve Group BV
    6/06/2018

    review rating 5  Fijne interactie over de nieuwe website, de beoogde doelstelling en de mogelijke functionaliteiten. Goed luisterend en proactief adviserend. Erg prettige samenwerking met Robin en Richard.

    thumb Boschland Automatisering
    5/29/2018

    review rating 4  De heren van Invictus Online Marketing, Richard van Kampen en Robin Koorn hebben een hele mooie website gebouwd voor Mobile RED. Heren hartelijk dank hiervoor.

    thumb Ruud Bruining
    5/28/2018

    review rating 5  Invictus heeft voor ons de nieuwe website gemaakt. Het ziet er geweldig uit. Wij zijn erg blij met de goede samenwerking die inmiddels al bijna 1.5jaar duurt. We zijn goed vindbaar in Google waardoor er meer Traffic naar de website komt en daardoor meer klanten die ons vinden. Het is een goede betrouwbare partij om mee samen te werken.

    thumb Marcel Gerritsen
    4/23/2018