Reviews

Hieronder staat aan aantal reviews van opdrachtgevers die jou zijn voor gegaan.

Neem contact met ons op

★★★★★
5 5 1
Het gemoedelijke en persoonlijke maakt Invictus Online Marketing in mijn ogen uniek. Serieus over de online marketing, maar wel de humor in het overbrengen. Jullie staan altijd klaar met frisse ideeën en zijn ondernemend ingesteld. Bovendien zijn jullie heel benaderbaar en echt flexibel. Wat wij ook maar verzinnen, jullie passen je er wel aan aan.

★★★★★
5 5 1
Invictus Online Marketing is voor mij een no-nonsense bedrijf. Jullie staan voor wat jullie zeggen en dat zie je aan de continue verbeteringen die jullie jezelf aanmeten. Waar wij als klant weer voordeel bij hebben. Verder hebben jullie een snelle reactietijd en wordt er niet alleen enthousiast meegedacht met de plannen van de ondernemer, maar wordt er ook gekeken naar het belang van de ondernemer. Bovendien vind ik het super dat jullie niet iets maken waar jullie zelf niet achterstaan. Dat geeft een klant als ik het vertrouwen dat we continu aan iets bouwen en werken, wat voor kwaliteit staat.

★★★★★
5 5 1
Wat Invictus Online Marketing goed maakt, is de heldere manier van dingen uitleggen...het begrijpelijk maken van dingen die voor ons best lastig of complex zijn. De bereidheid tot meedenken en uitleg geven, echt samen te werken, is wat het heel prettig en toegankelijk maakt

★★★★★
5 5 1
De reden voor mijn overstap naar Invictus Online Marketing is het continue meedenken en heldere manier van uitleggen van verbeterpunten. Laagdrempelig en informeel maar zeer professioneel. Ik ben erg blij met onze nieuwe website en de campagne hier omheen. Dineke de Ruiter

★★★★★
5 5 1
Invictus doet reeds een aantal jaren naar volledige tevredenheid het beheer van onze website, LinkedIn en de campagnes op Google. Het is erg fijn dat ze meedenken over aanpassingen en vindbaarheid in de wereld van multimedia. Ook zijn wij erg tevreden over het regelmatig contact dat we hebben en dat ze uitleg geven in Jip en Janneke taal. Harrold Totaal Aanpak Brandveiligheid Ede.

★★★★★
5 5 1
Goede service, betrouwbaar, heldere uitleg, kortom: goed voor elkaar!

★★★★★
5 5 1
Vanaf het eerste moment had ik een goed gevoel bij hen. Professioneel, duidelijk en flexibel. Inmiddels zijn we een jaar verder en heb ik dankzij Invictus een goed lopende website die goed gevonden wordt en waardoor ik veel nieuwe klanten heb gekregen. Ik raad iedereen aan om met Invictus samen te gaan werken!

★★★★★
5 5 1
Betrouwbaar, flexibel en bekwaam. Kortom: fijne club om mee samen te werken. Dankzij de kennis van Invictus zijn onze websites geoptimaliseerd (SEO) en hebben we AdWords-campagnes.

★★★★☆
4 5 1
Snel schakelen, helder communiceren, kundigheid en gedegen advies over het bijstellen van website/adwords voor meer rendement. Het is prettig zaken doen met Invictus!

★★★★★
5 5 1
Al jaren zeer tevreden over mijn website. Waar ik veel complimenten over krijg. Altijd snel en deskundig advies. Zeer tevreden.

★★★★★
5 5 1
Invictus Online Marketing kan snel schakelen en wil graag nieuwe dingen uitproberen om mooie resultaten te halen in google.

Schrijf ook een review

Naam
E-mail
Rating
Review Content