Reviews

Hieronder staat aan aantal reviews van opdrachtgevers die jou zijn voor gegaan. Wil je zelf een review achter laten dan kan dat hier.

Neem contact met ons op

Vakkundige mensen met een gezonde drive om je bedrijf goed op de internet-kaart te zetten.

Jan Nijkamp Avatar
Jan Nijkamp
1/20/2020

Superfijn samenwerken met Richard! Hij heeft voor mij google advertenties ingesteld en kijkt mee hoe de website nog verder verbeterd kan worden. Ik dacht echt, dat ik al aan alles had gedacht, maar dankzij Richard konden we nog een paar flinke stappen zetten waardoor klanten mijn online gebarencursus nu nog beter kunnen vinden. Het geeft een fijn gevoel om nu nog meer mensen te kunnen helpen. Richard geeft goed advies, is prettig in de omgang en totaal niet zo'n blaaskaak die je vaak ziet in dit wereldje 🙂 Hij is echt heel tof en ik gun het jou ook om met hem samen te werken!

Contact | GebarenChallenge Avatar
Contact | GebarenChallenge
1/15/2020

Invictus heeft ons uitstekend geholpen met de ads campagnes en deze goed laten aansluiten op de website. Snelle communicatie en ze denken goed met je mee!

Margaret Takkebos Avatar
Margaret Takkebos
1/07/2020

Mooie nieuwe website voor onze nieuwe dienstverlening. Lancering van Google-Ads campagne en LinkedIn-Ads campagne waarbij Richard ons ook een kijkje in de keuken gaf. Fijn communiceren!

MarCom Falck Netherlands Avatar
MarCom Falck Netherlands
12/19/2019

Robin en Richard van Invictus zijn naar mijn mening professionele en deskundige heren, die ontzettend goed aanvoelen welke kant je op wilt met je website/bedrijf.
Voor mij hebben zij het landelijke platform voor rijscholen RijbewijsGarantie.nl compleet opgebouwd.
Vanaf moment één hebben zij goed meegedacht in de vormgeving, opzet en aankleding van dit platform.Ze kunnen snel schakelen en nemen de tijd om je te helpen.
Ook wanneer het project is afgerond staan zij altijd voor je klaar.
Niet alleen om problemen op te lossen, maar ook om je verder te begeleiden met online marketing. Ik ben uiterst tevreden over de hele gang van zaken binnen Invictus.

Arjen van Ojik Avatar
Arjen van Ojik
12/11/2019

Met het team hebben we onlangs een Google Ads training gekregen van Richard. Zeker een aanrader!

Kim Donzelmann Avatar
Kim Donzelmann
10/03/2019

HECO Vleesspecialiteiten te Ederveen is helemaal trots en tevreden met de nieuwe website, die gebouwd is door Invictus Marketing.
Na een aantal fijne gesprekken met Richard en Robin zijn we samen tot een mooi resultaat gekomen waar we blij mee zijn.
Goede service en mannen waar je van op aan kunt, en dat is belangrijk!!
Hartelijk dank hier voor!!

Henk Drost Avatar
Henk Drost
8/06/2019

Ze denken erg mee naar de juiste oplossing voor jouw branche en nemen daar dan ook de tijd voor. Uiteindelijk zie je de resultaten in de statistieken.

Wilco van de Weerdhof Avatar
Wilco van de Weerdhof
7/18/2019

Goede service en denken met je mee

Ralph Van Den Burg Avatar
Ralph Van Den Burg
5/20/2019