Reviews

Hieronder staat aan aantal reviews van opdrachtgevers die jou zijn voor gegaan. Wil je zelf een review achter laten dan kan dat hier.

Neem contact met ons op

Erg goed geholpen door Robin en Richard. Snelle en goede reactie op mijn bij hen neergelegde vraag. Top.

Kuijer Automotive Avatar
Kuijer Automotive
12/06/2018

Blij dat ik deze "jonge honden" gevonden heb. Met veel verstand van zaken, goede service en klantgerichtheid kan ik mezelf weer richten op mijn eigen vak.

Praktijk voor huidverbetering Thilda Valstar Avatar
Praktijk voor huidverbetering Thilda Valstar
11/02/2018

Wij, Anka Onderdelen Service, werken al meer dan 1 jaar samen met Invictus Online Marketing. En zijn zeer tevreden over de samen werking. Vanaf de eerste ontmoeting voelde het prettig en vertrouwd. Hun adviezen hebben er toe geleid dat onze site weer goed gevonden wordt. Invictus Online Marketing is een aanrader.

Hans Winter

Anka Onderdelen Service

Hans Winter Avatar
Hans Winter
10/03/2018

Hele fijne samenwerking met Richard van Kampen van Invictus. Ze hebben een nieuwe site gemaakt en geoptimaliseerd voor Google waardoor we goed te vinden zijn voor onze klanten. Ze denken goed mee en zorgen altijd voor een snel, duidelijk antwoord als je met vragen zit.

Anthony Witman Avatar
Anthony Witman
9/26/2018

De afgelopen weken heb ik de SEO training van Invictus Online Marketing gevolgd. Richard van Kampen heeft mij in een praktische, goed opgezette training kennis laten maken met SEO. De huiswerkopdrachten sloten perfect aan bij de behandelde theorie en waren daardoor goed zelfstandig te maken. Tussentijds contact opnemen voor vragen of extra uitleg was altijd mogelijk. Prima service dus! Wie de grondbeginselen van SEO wil leren en gelijk wil toepassen is bij Invictus Online Marketing aan het juiste adres!

Susan Henken Avatar
Susan Henken
9/17/2018

Fijne samenwerking, staan altijd voor je klaar, kunt de conversies met een gerust hart aan Invictus overlaten!

Dikio | Grip op geldzaken Avatar
Dikio | Grip op geldzaken
7/22/2018

Invictus heeft een gerichte campagne ontwikkeld om mijn naamsbekendheid als spreker en dagvoorzitter te vergroten.

Aantoonbaar meer attentie en conversie, en bovenal : meer opdrachten.

Hans Groenhuijsen Avatar
Hans Groenhuijsen
7/16/2018

Of je nu wel of geen kennis hebt van online marketing, bij Invictus ben je aan het juiste adres! Ons kantoor had weinig of geen ervaring met online marketing en Richard heeft ons meegenomen in zijn wereld. Presentatie, uitleg en ondersteuning ervaren wij als zeer prettig. Samen blijven we zoeken naar de mogelijkheden om conversies te generen op de website. Analyses maken van gegevens en vervolgens acties uitzetten.

Jacco van de Loosdrecht Avatar
Jacco van de Loosdrecht
6/28/2018

(Vertaald door Google) Invictus is een flexibel bedrijf om mee samen te werken, heeft een effectieve aanpak en een hoog kennisniveau.

(Origineel)

Invictus is a flexible company to work with, have a effective approach and a high knowledge level.

Qserve Group BV Avatar
Qserve Group BV
6/24/2018