Vakkundige mensen met een gezonde drive om je bedrijf goed op de internet-kaart te zetten.

Jan Nijkamp Avatar
Jan Nijkamp
20/01/2020

Invictus heeft ons uitstekend geholpen met de ads campagnes en deze goed laten aansluiten op de website. Snelle communicatie en ze denken goed met je mee!

Margaret Takkebos Avatar
Margaret Takkebos
07/01/2020

Invictus is a flexible company to work with, have a effective approach and a high knowledge level.

Qserve Group BV Avatar
Qserve Group BV
06/06/2018

Superfijn samenwerken met Richard! Hij heeft voor mij google advertenties ingesteld en kijkt mee hoe de website nog verder verbeterd kan worden. Ik dacht echt, dat ik al aan alles had gedacht, maar dankzij Richard konden we nog een paar flinke stappen zetten waardoor klanten mijn online gebarencursus nu nog beter kunnen vinden. Het geeft een fijn gevoel om nu nog meer mensen te kunnen helpen. Richard geeft goed advies, is prettig in de omgang en totaal niet zo'n blaaskaak die je vaak ziet in dit wereldje 🙂 Hij is echt heel tof en ik gun het jou ook om met hem samen te werken!

Contact | GebarenChallenge Avatar
Contact | GebarenChallenge
15/01/2020

Robin en Richard van Invictus zijn naar mijn mening professionele en deskundige heren, die ontzettend goed aanvoelen welke kant je op wilt met je website/bedrijf.
Voor mij hebben zij het landelijke platform voor rijscholen RijbewijsGarantie.nl compleet opgebouwd.
Vanaf moment één hebben zij goed meegedacht in de vormgeving, opzet en aankleding van dit platform.Ze kunnen snel schakelen en nemen de tijd om je te helpen.
Ook wanneer het project is afgerond staan zij altijd voor je klaar.
Niet alleen om problemen op te lossen, maar ook om je verder te begeleiden met online marketing. Ik ben uiterst tevreden over de hele gang van zaken binnen Invictus.

Arjen van Ojik Avatar
Arjen van Ojik
11/12/2019