Een succesvolle Google training volgen

Wil jij leren hoe je hoger in Google komt? Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn met adverteren op Google? Wil je graag leren hoe je de resultaten kunt meten en hier vervolgacties aan kunt koppelen? Volg dan een Google training bij Invictus Online Marketing, zodat jij straks een goede basis hebt. In de training combineren we theorie en praktijk, waarbij we zoveel mogelijk de praktijk toepassen op jouw bedrijf. Wil je graag met meerdere collega’s een training volgen? Geen probleem. Ook incompany is mogelijk.

Google trainingen op maat

Het is belangrijk om goed vindbaar te zijn in Google; het is één van de meest gebruikte zoekmachines. Aangezien mensen steeds gerichter zoeken, is het belangrijk om hoge posities te krijgen in Google, zodat deze mensen op jouw website komen. Met onze Google trainingen op maat gaan we aan de slag met jouw doelstellingen en geven wij antwoord op jouw vragen. Alles is erop gericht om jou leren hoe je beter kunt scoren in de zoekmachines, zoals Google.

Mogelijkheden binnen onze Google cursus

Tijdens de cursus voor Google kunnen we verschillende onderwerpen aan bod laten komen, zoals:

  • Hoe kom je hoger in Google?
  • Hoe schrijf je goed geoptimaliseerde webteksten?
  • Welke zoektermen moet je inzetten?
  • Welke advertentiemogelijkheden zijn er binnen Google?
  • Hoe schrijf je effectieve advertenties?
  • Welke tools binnen Google moet je gebruiken om jouw resultaten te meten?

Volg bij ons jouw Google training

Volg bij ons de training voor Google en pas de tips direct toe in de praktijk binnen jouw bedrijf. Aan de hand van jouw doelen en vragen kunnen we de training op maat maken. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar Richard van Kampen. Wil je graag specifieker? Kies voor onze Google Ads training, Google Analytics training of SEO training.