SEO uitbesteden aan Invictus Online Marketing

Scoor je niet goed in Google op voor jou belangrijke zoektermen? Heb je weinig websiteverkeer naar jouw website? Is jouw webshop niet goed vindbaar in Google en andere zoekmachines en wil je werken aan jouw Google optimalisatie? Jouw SEO uitbesteden is dan wat je moet doen. Dit is het moment om serieus aan de slag te gaan en wij helpen jou daarbij.

Onze aanpak voor Google optimalisatie

Hoge posities krijg je niet zomaar. Daar is autoriteit voor nodig. Met een duidelijke aanpak gaan we het SEO-traject in. Zeker is dat (potentiële) klanten via de zoekmachine op zoek zijn en daar wil jij ook zijn met jouw website of webshop.

Analyse met onze SEO scan

De drie pijlers binnen het SEO-traject zijn content, techniek en linkbuilding. Met onze SEO scan maken we een analyse van jouw website of webshop op deze drie pijlers, zodat we een duidelijk beeld krijgen van de huidige situatie en waar de kansen liggen om een hogere positie in Google te krijgen. Daarnaast richten we ons in de scan ook op quick wins op het gebied van conversie optimalisatie. Wil je de SEO uitbesteden aan ons, dan gaan we verder het traject in.

Starten met Google optimalisatie

Wanneer we een duidelijk beeld hebben van de huidige prestaties, starten we met de Google optimalisatie.

  • De website wordt technisch geoptimaliseerd.
  • Teksten worden herschreven, zodat ze niet alleen geoptimaliseerd zijn, maar ook aantrekkingskracht hebben.
  • Interne linkstructuur wordt verbeterd.

Dit is de basis. Vervolgens gaan we werken aan de autoriteit van je website via linkbuilding. Door kwalitatief goede artikelen en de juiste links werken we aan de reputatie van je website. Het resultaat is dat je op de voor jou belangrijke zoektermen op topposities staat. Om de voortgang van de zoekmachine optimalisatie bij te houden, maken wij maandelijks een SEO rapport op. Zo kunnen we continu bijsturen. Op weg naar de topposities in Google!

Voorheen was onze website meer voor informatie en belden klanten liever bij het huren van een container. Tegenwoordig zien we veel meer bestellingen binnenkomen via de webshop, omdat dit makkelijker is. Omdat de webshop nu bij de website inbegrepen zit, is de drempel voor de klanten lager om een bestelling te plaatsen. Ook is de site veel beter zichtbaar in Google met producten, informatiepagina’s en media. Hierdoor zijn de bezoekersaantallen in de afgelopen maanden minstens verdubbeld en de omzet zelfs meer dan verdubbeld. – Robin Hoessen, marketeer bij Rest

SEO uitbesteden?

Sta jij er op dit moment niet goed voor in Google? Wil jij presteren wat jouw concurrenten doen? Jouw SEO uitbesteden is wat je moet doen. Wij van Invictus Online Marketing staan voor jou klaar. Samen bespreken we de doelstellingen en kijken we niet alleen naar welke bijdrage SEO kan leveren, maar ook welke andere tools – zoals Google adverteren of conversie optimalisatie – perfect passen in het behalen van de doelstellingen. Neem contact op met Richard van Kampen via 0318 – 762 593 of stuur een e-mail naar richard@invictusonlinemarketing.nl.