Het team van
Invictus Online Marketing

Graag stellen wij ons aan je voor. Wij zijn Invictus Online Marketing, een full service online marketing bureau met een grote passie voor online marketing. Wij doen alleen maar activiteiten waar wij volledig achter staan!

  • Resultaat staat bij ons op nummer één. Vanuit duidelijke doelstellingen werken we gericht naar meer traffic, meer leads, meer conversie of meer naamsbekendheid.
  • Een dynamisch team dat zichzelf continu verbeterd en ontwikkeld in de wereld van online marketing.
  • Transparante rapportages, zodat je volledig inzicht hebt in de ontwikkelingen op het gebied van online marketing binnen jouw bedrijf.
Neem contact met ons op

Richard van Kampen

Ik ben online marketeer en mede-eigenaar van Invictus Online Marketing. Samen met jou gaan wij ervoor zorgen dat jouw online ambities worden waargemaakt. Groei en resultaat staan bij mij op de eerste plaats. Wil je contact met mij opnemen, stuur dan een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 (0)318 762 593.

Specialismes: SEO, SEA, Conversie optimalisatie

Robin Koorn

Als webdeveloper en mede-eigenaar ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen van converterende websites. Websites die niet alleen goed zichtbaar zijn op alle devices of er leuk uit zien, maar ook meer rendement opleveren voor jou.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur mij een e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)318 762 594.

Specialismes: SEO (techniek), Webdevelopment, Conversie optimalisatie

Jørgen Berkhof

Als UI/UX-designer en conversie specialist vertaal ik het doel van de klant met zijn of haar website naar een sterk webdesign, gericht op het creëren van de ultieme gebruikerservaring en het realiseren van conversies.

Specialismes: Webdesign, Conversie optimalisatie

Harry

Harry heeft een team van 10 programmeurs (PHP, Javascript, Python, etc.) onder zijn hoede en voor technisch meer ingewikkelde projecten draaien we ons hand niet om. In de afgelopen jaren hebben we gezamenlijk al heel veel mooie dingen voor het internet en onze klanten gebouwd.