Strategische sessie bij Invictus Online Marketing

Waarom een strategische sessie? Wanneer wij vroeger een aanvraag kregen voor het ontwikkelen van een nieuwe website, dan maakten wij in principe alleen een ureninschatting zonder verder echt na te denken over verschillende, belangrijke aspecten om een goede, effectieve website of webshop te ontwikkelen. Eventueel vulden we het aan met online marketing. Echter, we kwamen nooit tot de kern en misten richting voor de klant.

Samen een goede basis leggen voor het project

Waar jij als klant erg veel kennis hebt van jouw branche, is dat zeer waarschijnlijk een stuk minder op het gebied van webdesign en online marketing. En juist daar ligt natuurlijk wel onze kracht. Daarom gaan we jouw kennis en onze kennis combineren en samen een goede basis leggen met een strategische sessie:

  • Wie is jouw doelgroep? Wie zijn jouw eindgebruikers? Heb je ook partners?
  • Wat zijn jouw online doelstellingen?
  • Wat zijn de doelen van jouw website?
  • Welke online marketingkanalen zet je nu in?
  • Waar loop je nu tegenaan en wil je graag anders zien?
  • Is de navigatiestructuur op jouw website duidelijk voor jouw doelgroep?
  • Wat zijn jouw USP’s?

In de strategische sessie komen deze en andere, belangrijke vragen aan bod. Het zet jou en jouw collega’s aan tot nadenken, waarbij je vaak ook tot nieuwe ideeën komt. Met deze strategische sessie leggen we een uitstekende basis voor de website en / of online marketing. Wanneer er meerdere partijen betrokken zijn bij het project, weet iedereen wat de basis is.

Strategische sessie als start of losse dienst

De strategische sessie is bij ons de basis en vormt bijna altijd de start van het project. Heb je al een website, maar weet je nog niet direct welke kant je op wilt en wil je graag dat wij samen met jou richting gaan geven? Geen probleem. Onze strategische sessie kun je ook ‘los’ afnemen, zodat je alvast een goede basis hebt en nieuwe ideeën krijgt. Zeker is dat je grote stappen zet met onze strategische sessie als basis.

Wil je meer weten? Neem contact op met Richard van Kampen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bel naar 0318 – 762 593 of stuur een e-mail naar richard@invictusonlinemarketing.nl.