Check jouw website met de SEO scan!

Scan jouw website gratis op verbeterpunten

Neem contact met ons op

Wil je weten op welke punten jouw website beter kan scoren? Leg de pijnpunten bloot met onze gratis SEO scan en je ontvangt binnen 24 uur een rapportage, specifiek en op maat gemaakt voor jouw website. Wij scannen jouw website op content, techniek en autoriteit. Ook brengen we jouw backlinkprofiel in kaart. Met de scan zet je de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website. Verder brengen we ook een aantal quick wins in kaart om de conversie van jouw website te verhogen.

Hoe ziet de SEO scan eruit?

We analyseren de website op content, techniek, autoriteit en het backlinkprofiel.

Content

De SEO scan beoordeelt jouw website op de verwerking van de juiste zoektermen in de SEO-elementen, zoals de internet titel, meta description en de koppen, en de content. Ook kijken we naar de juiste HTML-codering, de lengte van de content, de interne linkstructuur en het gebruik van breadcrumbs.

Techniek

De techniek moet zeker niet onderschat worden als het gaat om optimaliseren. Bij de techniek kijken we onder andere naar de laadtijd van de website, codes en scripts, de grootte van gebruikte afbeeldingen en de aanwezigheid van het SSL-certificaat.

Autoriteit en backlinkprofiel

We scannen jouw website op autoriteit, die onder andere wordt bepaald op het aantal - en de kwaliteit - van inkomende links. Tevens kijken we naar het totaal aantal backlinks, verwijzende domeinen en de trust ratio.

Advies van onze SEO-specialist

De scan is een uitgebreide rapportage met concrete adviezen, geheel op maat gemaakt. Nadat de scan is opgemaakt en verstuurd, neemt onze SEO-specialist contact met je op om de scan toe te lichten en vragen van jouw kant te beantwoorden.

Direct de gratis SEO scan aanvragen

Vraag direct de gratis SEO scan aan en laat jouw website analyseren op content, techniek en autoriteit. Dan zet jij de eerste stap naar een geoptimaliseerde website voor de zoekmachines.