Web analytics

Wat is het rendement van je Google Ads-campagne? Hoe navigeren de bezoekers door mijn website? Welke online kanalen leveren conversies op? Om succesvol te opereren is het nodig om je online campagnes inzichtelijk en meetbaar te maken via optimaal ingerichte web analytics software, zoals Google Analytics, Hotjar en Omniture SiteCatalyst.

Dan moet je deze gegevens natuurlijk ook nog op de juiste wijze weten te interpreteren. Wij kunnen jou hierbij helpen. Wij richten de dashboards in, analyseren de statistieken en zorgen voor overzichtelijke rapportages, zodat de belangrijkste resultaten voor jou inzichtelijk zijn.

Waardevolle informatie

Web analytics bieden jou veel informatie over het gebruik van je website of webshop:

  • Hoe zijn de bezoekers op jouw website of webshop gekomen?
  • Hoe gedragen de bezoekers zich op je website of webshop (welke pagina’s worden veelbezocht, hoeveel tijd zijn ze aanwezig, wanneer klikken ze weg, etc.)?
  • Wat is het rendement van je online campagnes, zoals AdWords en Facebook?

Web analytics door Invictus Online Marketing

Wij kunnen jou helpen om de gegevens uit web analytics overzichtelijk te presenteren en te interpreteren. Zo kunnen wij je advies op maat geven om de prestaties van je website of webshop te verbeteren. Deze prestaties kunnen bestaan uit het verhogen van het aantal offerte-aanvragen, het doen van meer sales, het inschrijven op een nieuwsbrief, etc. Wij zorgen iedere maand voor een overzichtelijk rapport met relevantie statistieken. Zo blijf je op de hoogte van de voortgang van jouw campagnes.

Wil je meer weten over web analytics en heb je interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem contact op met Richard van Kampen via het telefoonnummer 0318 – 762 593 of stuur een e-mail naar richard@invictusonlinemarketing.nl.