Conversie optimalisatie

Haal maar rendement uit jouw online bezoekers

Neem contact met ons op

Heb je al veel traffic naar je website of webshop, maar heb je het idee dat er te weinig bestellingen of aanvragen zijn? Denk je dat er meer rendement uit jouw bezoekers gehaald kan worden? Dan is het tijd om een conversie optimalisatie specialist in te schakelen.

Conversie en conversie optimalisatie

Een conversie is een gewenste actie die bezoekers op je website kunnen maken. Een succesvolle bestelling, een ingevuld contactformulier, een offerteaanvraag, etc. Het optimaliseren van het proces naar meer actie (rendement) heet conversie optimalisatie. Zorgen dat meer bezoekers op een website / webshop gaan converteren!

Conversie verhogen

Met kwalitatieve conversie optimalisatie zijn groeipercentages van 20%, soms wel meer dan 100%, mogelijk. Het verhogen van online conversie zit in het aspect van een website / webshop. Bijvoorbeeld de kleur van de buttons, de referenties, de afbeeldingen, de betrouwbaarheid en geloofwaardigheid en nog veel meer.

Aanpak conversie optimalisatie Invictus Online Marketing

Aan de hand van een checklist brengen we de knelpunten en verbeterpunten in kaart. Deze leveren we aan in een rapport. Dit vormt de basis. De vervolgstap is het verkrijgen van extra data via kwantitatief onderzoek en het testen van diverse varianten via AB-testing. Vervolgens maken we een eindrapport op die je direct met de websitebouwer kunt bespreken met als doel om de conversie van je website of webshop te verhogen.

Wil je meer weten over conversie verhogen?

Wil je graag de conversie verhogen op je website of webshop? Wij kunnen je daarbij helpen. Wij weten precies hoe je meer rendement uit je bestaande bezoekers kunt krijgen. Neem contact op met Richard van Kampen via 0318 76 25 93 of stuur een e-mail naar hem voor het maken van een vrijblijvende kennismaking.

Ik wil graag een afspraak maken