Over SENSE-WARE

SENSE-WARE is een internationaal bedrijf dat flame detectors levert aan bedrijven om de brandveiligheid in panden te verhogen. Hun doel is dan ook als volgt door hen geformuleerd:
Improving your Workers’ Safety is our main goal which also means long term job security for your people and protection of property and the environment.

Conversies verhogen door optimalisatie

Toen één van de eigenaren een SEO scan bij ons aanvroeg, kwamen we al vrij snel tot de conclusie dat er op het gebied van content geen grote verbeterpunten waren. Immers, de focus lag op de flame detectors. Echter, de website zelf kon wel verbeterd worden; conversie optimalisatie. Door een goede analyse van de website met onze verschillende tools kregen we goed inzicht in het bezoekersgedrag – mede door beeldmateriaal – op de website. De resultaten en conclusies hebben wij vermeld in een rapport met concrete aanbevelingen om de website te verbeteren.

Inmiddels zijn de resultaten ook doorgevoerd en is de customer journey – de klantreis – geoptimaliseerd. De eigenaren zijn nog altijd erg blij met de aanpassingen die zijn doorgevoerd.