Gratis Masterclass “Haal meer omzet uit je website” 15 september

Heb je het gevoel dat je niet het optimale rendement uit jouw websitebezoekers haalt? Vraag je jezelf af waarom je weinig offerte aanvragen krijgt? Heb je veel bezoekers in jouw webshop, maar bestellen ze niet? Dan is onze masterclass zeker iets voor jou!

Dinsdag 15 september verzorgen wij de gratis masterclass Haal meer omzet uit je website. In deze masterclass neemt onze online marketeer Richard van Kampen je mee in de wereld van conversie optimalisatie:

  • Bewezen tips om jouw website of webshop te verbeteren
  • Het meten van het bezoekersgedrag op jouw site
  • Unieke klantcase; aan de hand van verzameld beeldmateriaal is het bezoekersgedrag geanalyseerd en zijn aanbevelingen gedaan om de website verder te optimaliseren met positieve resultaten!

Schrijf je direct in

Wil je weten hoe jij jouw website of webshop kunt optimaliseren? Schrijf je dan direct in voor één van de twee sessies. De ochtendsessie start om 09:30u en duurt tot circa 11:00u. De middagsessie start om 14:00u en duurt tot circa 15:30u. De locatie is aan de Vendelier 7 in Veenendaal. Graag zien wij je dinsdag 15 september.  Let op: er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar!