Over Rest Containers & Afvalverwerking

Rest Containers & Afvalverwerking is een Veenendaals bedrijf dat containers verhuurt voor o.a. puin-, bouw- en grondafval. Daarnaast kun je bij hen ook jouw afval brengen. De ideale partij als je gaat verbouwen en niet zelf telkens heen en weer wil rijden naar de stort.

Integratie nieuwe webshop Rest Containers & Afvalverwerking

Nieuwe webshop geïntegreerd

Marjon Trouwborst, de eigenaar van Rest, had een heel concreet idee: een webshop waar eenvoudig de containers voor verschillende afval besteld kon worden. De focus lag op het verbeteren van de gebruikerservaring; wanneer de bezoeker op de site kwam, moest hij / zij binnen drie stappen de juiste container hebben en daarna kunnen bestellen. Met een location picker kon de klant ook direct zien wat het brengen en ophalen van de container kostte. Het resultaat mag er zijn (zie de review hieronder).

Review van onze klant

Voorheen was onze website meer voor informatie en belden klanten liever bij het huren van een container. Tegenwoordig zien we veel meer bestellingen binnenkomen via de webshop, omdat dit makkelijker is. Omdat de webshop nu bij de website inbegrepen zit, is de drempel voor de klanten lager om een bestelling te plaatsen. Ook is de site veel beter zichtbaar in Google met producten, informatiepagina’s en media. Hierdoor zijn de bezoekersaantallen in de afgelopen maanden minstens verdubbeld en de omzet zelfs meer dan verdubbeld.