Internet marketing Utrecht

Op zoek naar internet marketing Utrecht? Wij zijn Invictus Online Marketing. Met onze unieke aanpak, jarenlange ervaring en passie voor online marketing zorgen wij ervoor dat u het maximale haalt uit uw online performance. Invictus Online Marketing biedt alle facetten aan van internet marketing:

Neem contact met ons op

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, is het op een natuurlijke (niet betaalde) manier verkrijgen van een hoge positie in de zoekresultaten op de voor u relevante zoektermen. Invictus Online Marketing is één van de weinige internet marketing bureaus in Utrecht en omgeving die gespecialiseerd is in zoekmachine optimalisatie. Met onze unieke aanpak hebben wij al vele bedrijven geholpen bij het optimaliseren van hun rankings in de zoekmachines.

AdWords

Zoekmachine adverteren, SEA of AdWords is het adverteren van uw bedrijf in Google. Het grootste voordeel van AdWords is dat u direct resultaat ziet en behaald. Invictus Online Marketing zal bovendien dagdagelijks de resultaten van uw campagnes analyseren en waar nodig bijsturen zodat u altijd bent gegarandeerd van optimaal rendement.

Social media

Social media is niet meer weg te denken uit de internet marketing mix. Maar Social media is meer dan een post plaatsen op Facebook of een foto delen op Instagram. Invictus Online Marketing gaat graag voor u aan de slag met een persoonlijke Social media strategie waarmee u op de juiste manier uw doelgroep weet te bereiken.

E-mail marketing

Het binnenhalen van een nieuwe klant kost minimaal twee keer zoveel moeite als het opnieuw activeren van een bestaande kant. E-mail marketing is de perfecte manier om uw bestaande klanten opnieuw te benaderen en is bovendien nog steeds één van de meest lucratieve vormen van internet marketing.

Webdesign

Wilt u een (nieuwe) website? Invictus Online Marketing is gespecialiseerd in het maken van websites. Wij kijken niet alleen naar het uiterlijk van de website, maar vooral ook naar de functionaliteiten en of uw website converteert. Bij het opstellen van uw online strategie wordt daarom kritisch gekeken naar uw doelstellingen en hoe u deze met uw nieuwe website gaat behalen.

Overige internet marketing diensten

Daarnaast biedt Invictus Online Marketing ook op maat gemaakte trainingen, apps en staan wij voor u klaar als uw persoonlijke online marketing coach. Kortom: voor internet marketing Utrecht en omgeving bent u bij Invictus Online Marketing aan het juiste adres.

Ik wil graag een afspraak maken