Wij maken maatwerk WordPress websites

Wil jij graag een nieuwe website die indruk maakt, klanten oplevert en je bedrijf laat groeien? Kies dan voor een maatwerk WordPress website van Invictus Online Marketing. WordPress is zeer krachtig, flexibel en gebruiksvriendelijk. Bovendien is het uitstekend te koppelen met verschillende marketingtools. Dit zijn dan ook precies de redenen dat wij ervoor hebben gekozen om WordPress te gebruiken voor het beheer van onze maatwerk websites. En omdat het open source is, kunnen wij het CMS helemaal aanpassen om zo tot een optimale gebruikerservaring te komen.

Wij hebben samen met Invictus een mooie website mogen realiseren voor onze Systeembouw afdeling! Het was een fijne samenwerking met een net resultaat. Richard en Robin reageren snel en konden precies leveren wat wij zochten. – Hardeman Veenendaal

Waarom wij kiezen voor maatwerk WordPress websites?

WordPress is wereldwijd zeer populair en wordt door miljoenen websites gebruikt. Dit zijn de redenen waarom wij voor WordPress kiezen:

  • Gebruiksvriendelijk: de interface is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor het ideaal is voor zowel beginners als ervaren gebruikers.
  • Flexibel voor maatwerk: jouw bedrijf groeit een je website moet meegroeien. Een maatwerk WordPress website is goed aanpasbaar en schaalbaar, waardoor je gemakkelijk nieuwe functies kunt toevoegen en je site kunt uitbreiden.
  • SEO-vriendelijk: WordPress heeft functies die het makkelijker maken om inhoud te optimaliseren voor zoekmachines, waardoor je beter vindbaar bent in zoekresultaten.
  • Updates en beveiliging: er is een enorm team dat WordPress onderhoudt en bijwerkt. Daardoor worden de prestaties verbeterd en is je website veilig.

Een eigen unieke identiteit met jouw doelgroep in het achterhoofd

Met een op maat gemaakte WordPress website creëer jij een unieke online identiteit die past bij jouw merk én die erop gericht is om jouw doelgroep aan te spreken. Onze websites worden gebouwd met jouw specifieke doelen in gedachte: een site die snel laadt, goed presteert en een uitstekende gebruikerservaring biedt. Dat is namelijk essentieel voor het behouden van bezoekers en het omzetten van leads in klanten.

Robin en Richard van Invictus zijn naar mijn mening professionele en deskundige heren, die ontzettend goed aanvoelen welke kant je op wilt met je website/bedrijf. Voor mij hebben zij het landelijke platform voor rijscholen RijbewijsGarantie.nl compleet opgebouwd. Vanaf moment één hebben zij goed meegedacht in de vormgeving, opzet en aankleding van dit platform. Ze kunnen snel schakelen en nemen de tijd om je te helpen. Ook wanneer het project is afgerond, staan zij altijd voor je klaar. Niet alleen om problemen op te lossen, maar ook om je verder te begeleiden met online marketing. Ik ben uiterst tevreden over de hele gang van zaken binnen Invictus. – Arjan van Ojik

Hoe ziet een WordPress maatwerk-traject eruit?

Er zijn veel standaard WordPress-thema’s beschikbaar. Echter, deze zijn vaak erg log, te uitgebreid en te traag. Dit zorgt voor een slechtere performance en laadsnelheid. Dat maakt dat jouw website slechter vindbaar is voor jouw doelgroep. Daarom ontwikkelen wij maatwerk WordPress websites. Daarin maken wij echt het verschil.

Het traject ziet er als volgt uit:

  • Strategische sessie: we beginnen met het in kaart brengen van de online doelstellingen, de doelgroep, pijnpunten van de doelgroep en overige wensen.
  • Ontwerp en ontwikkeling: we bouwen je website vanaf scratch op met behulp van de nieuwste ontwikkelingen. Vanuit de strategische sessie weten we ook al vaak welke plugins er nodig zijn. Voor WordPress zijn er namelijk de nodige plugins die het leven een stuk makkelijker kunnen maken. Is er geen plugin beschikbaar die voldoet aan onze strenge criteria? Dan ontwikkelen wij zelf een koppeling. Dit noemen we dan ook slim maatwerk.
  • Lancering nieuwe website: nadat de website grondig is gecontroleerd op de verschillende devices, gaat jouw website live. Bovendien zorgen we ervoor dat er verschillende handige marketingtools geplaatst zijn, waardoor je allerlei belangrijke statistieken kunt bijhouden.
  • Onderhoud en support: wij zorgen ervoor dat jouw website up-to-date blijft. Zijn er aanpassingen nodig die je zelf niet kunt uitvoeren, dan pakken wij dit voor je op.

Maatwerk WordPress website

Met een maatwerk WordPress website of webshop ben je verzekerd van een online aanwezigheid die indruk maakt en resultaten oplevert. Met volledige focus op de eindgebruiker. Kies voor Invictus Online Marketing en geef jouw bedrijf de boost die het verdient. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jou kunnen helpen met jouw maatwerk WordPress website.

Maatwerk WordPress website laten maken door Invictus Online Marketing