Over De Nederlanden

De Nederlanden is als incassobureau onderscheidend in hun benadering richting crediteuren. Bovendien werken ze op basis van no cure, no pay.

“Als incassobureau kunnen wij het volledige incassotraject verzorgen. Van laatste aanmaning tot volmacht voor de gerechtelijke fase. Zo helpen wij als incassobureau uw liquiditeitspositie te verbeteren en zorgen we dat u minder risico loopt en minder afschrijft op uw debiteuren.”

Meertalige website ontwikkeld voor incassobureau De Nederlanden

Nieuw, modern jasje gestoken

Een nieuw logo, een nieuwe website. Verfrissend, modern en gebruiksvriendelijk. De website is toegankelijk en de verschillende conversies zijn op een natuurlijke manier verwerkt. Je kunt eenvoudig je laatste aanmaning indienen of direct een incasso indienen. Ben je benieuwd naar de kosten, dan kun je die ook eenvoudig laten berekenen. Je weet direct waar je aan toe bent. Samen met directeur / eigenaar Jacco van de Loosdrecht hebben we de rekenformule geprogrammeerd.

Verder is de website in meerdere talen ontwikkeld, zodat je als eiser ook internationaal crediteuren kan laten aanschrijven door De Nederlanden.