Online marketing uitbesteden

Wil jij hoger scoren in de zoekmachines? Wil jij meer leads uit je website halen? Wil je de naamsbekendheid van jouw bedrijf online vergroten, maar ontbreekt het je aan de kennis? Je online marketing uitbesteden is dan een goede optie en dat kan bij ons. Wij zorgen ervoor dat jouw online marketingdoelen gerealiseerd worden.

Strategische sessie

We starten met een strategische sessie. Wat zijn jouw online doelstellingen? Wie is jouw doelgroep? Waar lopen zij tegenaan? Welke vragen hebben ze? Deze sessie vormt de basis voor een succesvolle aanpak om tot goede resultaten te komen. Bovendien heeft iedereen in de projectgroep een duidelijk beeld welke kant we opgaan.

Uitvoering

Vanuit de strategische sessie gaan we direct aan de slag. Is er een nieuwe website nodig? Dan gaan we deze ontwikkelen. Daarnaast adviseren en verzorgen we de implementatie van de juiste online marketing tools om jouw doelen te realiseren. Van optimaliseren voor Google en adverteren op Google tot conversie optimalisatie.

Meten en optimaliseren

We werken continu aan het verbeteren van de online prestaties. Meten is weten. Met duidelijke, transparante online marketing rapportages houden we zicht op de voortgang. Voor het onderbouwen van de resultaten maken we gebruik van web analytics software en conversiemanagement. Vervolgens kunnen we direct bijsturen en nieuwe acties opzetten.

Online marketing uitbesteden aan Invictus Online Marketing

Online marketing uitbesteden aan Invictus

Wil jij je online marketing uitbesteden aan een betrouwbare partner en heb je interesse in een vrijblijvende kennismaking? Jij vertelt wat je wil bereiken en samen zorgen we voor het gewenste resultaat. Wij doen alleen maar activiteiten waar wij volledig achter staan!

  • Resultaat staat bij ons op nummer één. Vanuit duidelijke doelstellingen werken we gericht naar meer traffic, meer leads, meer conversie of meer naamsbekendheid.
  • Een dynamisch team dat zichzelf continu verbetert en ontwikkelt in de wereld van online marketing.
  • Transparante rapportages, zodat je volledig inzicht hebt in de ontwikkelingen op het gebied van online marketing binnen jouw bedrijf.

Onze lijnen zijn kort, waardoor we snel kunnen schakelen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.