Gratis SEO Check

Laat jouw website scannen en ontvang tips en tops

Neem contact met ons op

Wil jij weten hoe jouw eigen website presteert op internet? Wat is bijvoorbeeld jouw positie op belangrijke zoektermen in Google? Hoe snel is jouw website? Zit jouw website technisch goed in elkaar? Is de website doeltreffend? Met onze gratis SEO check ontvang je binnen 24 uur een rapportage met tips en tops. Deze maken wij helemaal op maat voor jou. Met de scan zet je de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website. Verder brengen we ook een aantal quick wins in kaart om de conversie van jouw website te verhogen.

 

Hoe ziet de SEO check eruit?

We analyseren de website op content, techniek, autoriteit en het backlinkprofiel.

Content
De SEO check beoordeelt jouw website op de verwerking van de juiste zoektermen in de SEO-elementen, zoals de internet titel, meta description en de koppen, en de content. Ook kijken we naar de juiste HTML-codering, de lengte van de content, de interne linkstructuur en het gebruik van breadcrumbs.

Techniek
De techniek moet zeker niet onderschat worden als het gaat om optimaliseren. Bij de techniek kijken we onder andere naar de laadtijd van de website, codes en scripts, de grootte van gebruikte afbeeldingen en de aanwezigheid van het SSL-certificaat.

Autoriteit en backlinkprofiel
We checken jouw website op autoriteit, die onder andere wordt bepaald op het aantal - en de kwaliteit - van inkomende links. Tevens kijken we naar het totaal aantal backlinks, verwijzende domeinen en de trust ratio.

 

Advies van onze SEO-specialist

De check is een uitgebreide rapportage met concrete adviezen, geheel op maat gemaakt. Nadat de check is opgemaakt en verstuurd, neemt onze SEO-specialist contact met je op om de check toe te lichten en vragen van jouw kant te beantwoorden.

 

Direct de gratis SEO check aanvragen

Doe de gratis SEO check en vind verbeterpunten voor jouw website! Dan zet jij de eerste stap naar een geoptimaliseerde website voor de zoekmachines.