SEO test

SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie). Dit betekent dat je een website zo inricht dat je beter gevonden wordt door Google. Dus bovenaan in Google, zonder daarvoor te hoeven betalen. Er zijn verschillende onderdelen die geoptimaliseerd moeten worden.

Wat levert onze SEO test jou op?

Onze SEO test geeft je inzicht in hoe je de performance van jouw website een boost kunt geven. Je leest

  • Hoe jouw website hoger in de zoekmachines – zoals Google en Bing – komt.
  • Hoe je meer websitebezoekers realiseert.
  • Hoe je jouw websitebezoekers verandert in potentiële klanten.

Hoe ziet de SEO test eruit?

Wij analyseren de website op verschillende belangrijke punten, waaronder de content (SEO), de techniek (SEO), het backlinkprofiel (SEO) en de gebruikerservaring (User Experience). De analyse brengt verbeterpunten naar boven op twee essentiële aspecten:

  1. De juiste websitebezoekers op de site krijgen (door zoekmachine optimalisatie en eventueel zoekmachine adverteren).
  2. Deze websitebezoekers de juiste vervolgactie laten uitvoeren op de website, zodat er meer omzet gerealiseerd wordt (conversie optimalisatie).

Vraag direct de gratis SEO test aan

Wil jij weten hoe jij jouw website kunt verbeteren, zodat je meer omzet realiseert? Vul het contactformulier volledig in en wij nemen contact met je op. Vervolgens voeren we de website analyse uit en sturen deze naar je toe. Daarna nemen we telefonisch contact met je op om de resultaten te bespreken en toelichting te geven op vragen van jouw kant.

Wil je daarna maandelijks het resultaat zien en nieuwe voorstellen voor optimalisaties krijgen, dan raden wij je onze SEO rapport als dienst aan. Hiermee volg je alle organische ontwikkelingen van jouw website.

Vraag de gratis SEO test aan