Webdesign Veenendaal

Wilt u een effectief en herkenbaar webdesign? Een webdesign dat converteert? Dan adviseren wij u om voor ons - Invictus Online Marketing - te kiezen. Wij ontwerpen het webdesign voor Veenendaal.

Neem contact met ons op

De kracht van een goed webdesign

De basis van een goed webdesign is niet hoe mooi deze eruit ziet. De basis is dat deze het doel realiseert. Het webdesign moet effectief en herkenbaar zijn. Daarnaast moet het webdesign mobielvriendelijk zijn; het webdesign moet zich aanpassen aan het device dat gebruikt wordt.
Nadat de basis is gelegd, gaat de ontwerper aan de slag met de uitstraling.

Conversie

Het belangrijkste onderdeel van de website is de conversie. De vervolgactie moet dus duidelijk in het webdesign verwerkt worden. Ons team uit Veenendaal focust zich hier volledig op. Wij letten onder andere op de volgende punten:

  • Primaire doel van de website: bijvoorbeeld informatie verstrekken of het maken van afspraken.
  • Doel per webpagina: elke webpagina kan een ander doel nastreven. Daar houden wij rekening mee bij het ontwerpen van het webdesign.
  • Visualisering: emotie gaat boven rationaliteit. De bezoeker kijkt de eerste paar seconden altijd naar de afbeeldingen en dan pas naar de tekst. Hier spelen wij op in.
  • Gebruiksvriendelijkheid: duidelijke, leesbare teksten, heldere call-to-actions en goede navigatie.

Een website die goed vindbaar is

Wij zijn goed in het bouwen van websites en webshops. Maar wij zorgen er ook voor dat uw website of webshop goed vindbaar is in Google. Met onze kennis op het gebied van SEO kunnen wij u ondersteunen en ervoor zorgen dat u de expert wordt.

Ik wil graag een afspraak maken