Gratis website scan

Ontvang de verbeterpunten voor jouw site met concrete adviezen

Neem contact met ons op

Haal je te weinig omzet uit jouw website? Ben je niet goed vindbaar in Google en wil je graag beter scoren? Heb je veel websitebezoekers, maar ontbreekt het aan de gewenste vervolgactie op de site? Vraag vandaag nog onze gratis website scan aan en ontvang de verbeterpunten met concrete adviezen om jouw website te verbeteren, zodat je meer omzet uit jouw website haalt.

Wat levert onze website scan jou op?

Zodra wij de website scan hebben uitgevoerd, lees je in ons advies hoe je de performance van jouw website kunt verbeteren:

  • Inzicht in hoe jouw website hoger in de zoekmachines - zoals Google en Bing – komt.
  • Inzicht in hoe je meer websitebezoekers realiseert.
  • Inzicht in hoe je jouw websitebezoekers verandert in goede leads.

Vraag de gratis website scan aan bij Invictus Online Marketing

Hoe ziet de website scan eruit?

Wij scannen op verschillende belangrijke onderdelen, waaronder:

  • Content (SEO)
  • Techniek (SEO)
  • Backlinkprofiel (SEO)
  • Gebruikerservaring (User Experience)

De scan geeft jou goed inzicht in twee aspecten die belangrijk zijn om meer omzet uit jouw website te halen. Enerzijds zoekmachine optimalisatie om hoger in de zoekmachines te komen en daardoor meer traffic te genereren. Anderzijds het creëren van de ultieme gebruikerservaring, zodat de gewenste vervolgactie wordt uitgevoerd. We noemen dit conversie optimalisatie.

Vraag direct de gratis website scan aan

Wil jij weten hoe jij jouw website kunt verbeteren, zodat je meer omzet realiseert? Vul het contactformulier volledig in. Vervolgens nemen wij telefonisch contact met je op, waarna we de website scan uitvoeren en naar je toesturen. Daarna nemen we telefonisch contact met je op om de resultaten te bespreken.