Volgend jaar zijn de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro. Ook Nederland heeft dan weer een grote afvaardiging van sporters die daar gaan strijden voor de medailles. Dit geldt ook voor Jiske Griffioen en Maikel Scheffers. Zij zijn op dit moment de beste rolstoeltennissers van Nederland en Jiske zelfs de beste van de wereld.

Record 4 Rio

Record 4 Rio is het eenmalige tennisevenement, waarin Jiske en Maikel – samen met de twee andere tennistalenten Diede de Groot en Ruben Spaargaren – 26 uur lang in estafettevorm gaan tennissen (onafgebroken)! Het evenement dient als het officiële startschot voor de paralympische campagne, waarbij het ophalen van geld voor Fonds Gehandicaptensport centraal staat. Ook gaat een deel van de opbrengst naar de vier tennissers zelf, zodat zij een ideale voorbereiding kunnen draaien richting de Paralympische Spelen voor 2016.

Invictus Online Marketing partner voor Record 4 Rio

Wij van Invictus Online Marketing steunen graag mooie projecten die bijdragen aan de maatschappij. Toen Martijn Kabbes – van Buro Tennis – aan ons vroeg of wij van betekenis konden zijn voor Record 4 Rio, hebben wij geen moment getwijfeld om de website van Record 4 Rio te maken.

Wij hopen dat zowel particulieren als bedrijven geld willen doneren, zodat Fonds Gehandicaptensport nog meer voor de gehandicaptensport in Nederland kan betekenen. Want iedereen heeft het recht om te kunnen sporten.

 

Richard van Kampen
Invictus Online Marketing

 

P.s.: blijf op de hoogte van Record 4 Rio via hun Facebookpagina.

Beheerder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *