Linkbuilding uitbesteden

Wordt jouw website (nog) niet gezien als een autoriteit en wil jij hier verandering in brengen? Wil jij beter scoren in de zoekresultaten van Google? Kies er dan voor om linkbuilding uit te besteden. Eén van de belangrijkste zaken bij zoekmachine optimalisatie is het zogenaamde linkbuilding. De theorie erachter is vrij eenvoudig. Google ziet links als stemmen voor jouw website. Hoe meer stemmen jouw website ontvangt, des te belangrijker moet deze volgens Google zijn. Daarom kom je ook hoger in de zoekresultaten te staan.

Kwaliteit vs. kwantiteit bij linkbuilding

Bij linkbuilding gaat het om kwaliteit. Niet om kwantiteit. De kwaliteit wordt bepaald op de relevantie van de link (heeft de link te maken met hetzelfde onderwerp als jouw website) en de autoriteit van de website die naar jouw website linkt.

Linkbuilding uitbesteden aan Invictus

Wil jij hoog in de zoekresultaten van Google staan? Wij helpen jou met linkbuilding en linkmanagement. Bovendien geven we je ook inzicht in de opbouw en het verbeteren van jouw backlinkprofiel via ons SEO-rapport.  Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met Richard van Kampen via 0318 – 762 593 of stuur een e-mail naar richard@invictusonlinemarketing.nl.