Sterk in zoekmachine marketing

Is jouw website of webshop momenteel niet goed vindbaar in Google op de voor jou belangrijkste zoektermen? Wil jij gegarandeerd zijn van topposities in Google, zodat potentiële klanten jou direct kunnen vinden? Kies dan voor zoekmachine marketing. Zoekmachine marketing is één van de belangrijkste online marketing tools om optimaal vindbaar te zijn voor je bezoekers en meer traffic te genereren naar je website.

Mogelijkheden met zoekmachine marketing

Binnen zoekmachine marketing zijn er twee stromingen: zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA).

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De drie pijlers binnen het SEO-traject zijn content, techniek en linkbuilding. Via een SEO scan maken we een analyse van jouw website of webshop, zodat we een duidelijk beeld krijgen van de huidige situatie en waar de kansen liggen om een hogere positie in Google te krijgen. Vervolgens starten we met de zoekmachine optimalisatie, waarbij we de verbeterpunten oppakken. Lees meer over zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Wil je verzekerd zijn van topposities in Google en direct resultaat boeken? Kies dan voor de inzet van AdWords – het adverteren in Google. Elk traject is maatwerk, want iedereen heeft andere doelen. Belangrijk is dat de advertenties perfect aansluiten op de doelgroep, de juiste zoektermen worden toegepast en de bestemmingspagina’s overeenstemmen met de advertenties. Door continu te testen en bij te sturen, zorgen we voor optimaal resultaat. Lees meer over zoekmachine adverteren.

Zoekmachine marketing bureau Invictus

Zoekmachine marketing wint steeds meer aan terrein en is tegenwoordig niet meer weg te denken in de online marketing strategie van bedrijven. Goede content schrijven en linkbuilding zijn essentieel om goed te scoren in de zoekmachines. Bovendien is het grote voordeel van zoekmachine marketing dat de resultaten meetbaar zijn – via web analytics – en dat is een groot voordeel ten opzichte van reguliere offline marketing. Daarom doen wij als zoekmachine marketing bureau al voor diverse opdrachtgevers succesvol zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren inzetten.

Optimaliseer je website of webshop met ons zoekmachine marketing bureau

Wil je topposities in Google, meer bezoekers genereren en meer leads realiseren? Kies dan voor zoekmachine marketing. Met een zorgvuldige aanpak zorgen wij ervoor dat jij jouw doelen behaalt. Wil je graag een afspraak maken? Neem contact op met Richard van Kampen via 0318 – 762 593 of stuur een e-mail naar richard@invictusonlinemarketing.nl.