Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wij zorgen voor een hogere ranking, meer bezoekers en meer leads!

Neem contact met ons op

Is jouw website slecht vindbaar in Google?

Ben je op dit moment niet goed vindbaar in Google op de voor jou belangrijkste zoektermen? Scoren jouw concurrenten beter met hun website? Dan is het tijd om direct serieus aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie (SEO). Hoge posities in de zoekmachines krijg je niet zomaar. Daar is autoriteit voor nodig. Wij kunnen jou helpen bij het opbouwen van deze domeinautoriteit, zodat jij hoger rankt, meer traffic naar je website krijgt en meer leads uit je website haalt.

Met een duidelijke strategie gaan we het SEO-traject in. Aan de hand van de doelstellingen bepalen we de aanpak. Zeker is dat (potentiële) klanten via de zoekmachine op zoek zijn en daar wil jij ook zijn met jouw website of webshop.

Analyse met onze SEO scan

De drie pijlers binnen het SEO-traject zijn content, techniek en linkbuilding. Met onze SEO scan maken we een analyse van jouw website of webshop op deze drie pijlers, zodat we een duidelijk beeld krijgen van de huidige situatie en waar de kansen liggen om een hogere positie in Google te krijgen.

Starten met zoekmachine optimalisatie

Wanneer we een duidelijk beeld hebben van de huidige prestaties, starten we met de zoekmachine optimalisatie.

  • De website wordt technisch geoptimaliseerd.
  • Teksten worden herschreven, zodat ze niet alleen geoptimaliseerd zijn, maar ook aantrekkingskracht hebben.
  • Interne linkstructuur wordt verbeterd.

Dit is de basis. Vervolgens gaan we werken aan de autoriteit van je website via linkbuilding. Door kwalitatief goede artikelen en de juiste links werken we aan de reputatie van je website. Het resultaat is dat je op de voor jou belangrijke zoektermen op topposities staat. Om de voortgang van de zoekmachine optimalisatie bij te houden, maken wij maandelijks een SEO rapport op. Zo kunnen we continu bijsturen. Op weg naar de topposities in Google!

Het gemoedelijke en persoonlijke maakt Invictus Online Marketing in mijn ogen uniek. Serieus over de online marketing, maar wel de humor in het overbrengen. Jullie staan altijd klaar met frisse ideeën en zijn ondernemend ingesteld. Bovendien zijn jullie heel benaderbaar en echt flexibel. Wat wij ook maar verzinnen, jullie passen je er wel aan aan.

Danine Timmer, Boschland

 

SEO uitbesteden

Ga jij SEO uitbesteden, zodat jij topposities behaalt in de zoekresultaten van Google? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen bespreken we de doelstellingen en kijken we niet alleen naar welke bijdrage SEO kan leveren, maar ook welke andere tools - zoals SEA of conversie optimalisatie - perfect passen in het behalen van de doelstellingen.

Ik wil graag een afspraak maken