SEO Amsterdam

Wij zijn een online marketing bureau dat gespecialiseerd is in, onder andere, SEO (zoekmachine optimalisatie). Met onze kennis en jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw website beter vindbaar wordt in de zoekmachines. Wilt u ook dat uw doelgroep uw diensten en producten moeiteloos online weet te vinden? Invictus Online Marketing gaat graag voor u aan de slag met een online strategie op maat.

Neem contact met ons op

SEO Amsterdam bij Invictus Online Marketing

SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, is de meest natuurlijke manier van zoekmachine marketing. Voor veel mensen is een zoekmachine de manier om zich online te oriënteren. Maar liefst 93% van de internetters gebruikt Google als zoekmachine wanneer zij op zoek zijn naar een dienst of product. Het is daarom belangrijk dat uw bedrijf bovenaan de zoekresultaten staat zodra uw doelgroep op zoek gaat naar uw product of dienst. Invictus Online Marketing helpt u hier graag bij.

Onze SEO specialisten zoeken ervoor dat u scoort op drie essentiële vlakken, namelijk:

  • Techniek: Uw website dient op de juiste manier gebouwd te zijn zodat zoekmachines uw website gemakkelijk kunnen lezen. Onnodige ruis in de HTML-code kunnen uw rankings beïnvloeden. Een nette code is dus een vereiste.
  • Content: De teksten op uw website moeten voor zowel de bezoeker als de zoekmachines aantrekkelijk zijn. Uw bezoekers horen alle informatie te verkrijgen die zij nodig hebben en zoekmachines moeten deze informatie ‘begrijpen’. Dit doen we door de juiste zoekwoorden op te nemen in de teksten. Naast de geschreven content zijn ook video’s en afbeeldingen belangrijk.
  • Autoriteit: Hoe meer relevante websites linken naar uw website, hoe belangrijker uw website wordt gezien door de zoekmachines. Met een goede linkbuilding strategie zorgen wij voor relevante links naar uw website zodat uw rankings in de zoekmachine omhoog gaan.
Ik wil graag een afspraak maken