SEO Ede

Op zoek naar een SEO specialist in Ede? Invictus Online Marketing uit Veenendaal(slecht 10 minuten vanaf Ede) is het enige online marketing bureau in de regio dat gespecialiseerd is in SEO. Onze zoekmachine optimalisatie specialisten gaan voor duurzame SEO-resulaten in plaats van korte termijn oplossingen en weten hiermee voor u een langdurige en stabiele positie te veroveren in de zoek

Neem contact met ons op

Hoe werkt SEO?

De zoekresultaten van Google bestaan uit een betaald gedeelte (AdWords) en uit een organisch deel: SEO. Met de juiste inzet van SEO zorgt Invictus Online Marketing ervoor dat u meer bezoekers, leads en klanten krijgt. Bij onze SEO-aanpak richten wij ons op de volgende drie deelgebieden:

  • Techniek: Uw website dient op de juiste manier gebouwd te zijn zodat zoekmachines uw website gemakkelijk kunnen lezen. Onnodige ruis in de HTML-code kunnen uw rankings beïnvloeden. Een nette code is dus een vereiste.
  • Content: De teksten op uw website moeten voor zowel de bezoeker als de zoekmachines aantrekkelijk zijn. Uw bezoekers horen alle informatie te verkrijgen die zij nodig hebben en zoekmachines moeten deze informatie ‘begrijpen’. Dit doen we door de juiste zoekwoorden op te nemen in de teksten. Naast de geschreven content zijn ook video’s en afbeeldingen belangrijk.
  • Autoriteit: Hoe meer relevante websites linken naar uw website, hoe belangrijker uw website wordt gezien door de zoekmachines. Met een goede linkbuilding strategie zorgen wij voor relevante links naar uw website zodat uw rankings in de zoekmachine omhoog gaan.

Invictus Online Marketing: de SEO specialist uit Ede en omgeving

Wat kan Invictus Online Marketing voor u betekenen op het gebied van zoekmachine optimalisatie? Wij nemen alle SEO-werkzaamheden, indien gewenst, voor u uit handen. Van een uitgebreide SEO scan, zoekwoordenanalyse en SEO copywriting tot linkbuilding. Daarnaast biedt Invictus Online Marketing constante begeleiding en monitoren wij de resultaten zorgvuldig.

Ik wil graag een afspraak maken