SEO Utrecht

Op zoek naar SEO Utrecht? Online marketing bureau Invictus biedt zoekmachine optimalisatie voor bedrijven in Utrecht, maar ook in de rest van Nederland die hun positie in de zoekmachines willen verbeteren. Ontdek meer over zoekmachine optimalisatie en wat Invictus Online Marketing hierin voor u kan betekenen.

Neem contact met ons op

SEO

Invictus Online Marketing begrijpt hoe belangrijk organische vindbaarheid in de zoekmachines voor uw bedrijf is. Onze gedreven en ervaren SEO specialisten begeleiden u van a-tot-z en helpen u om een betere positie te veroveren in de zoekresultaten.

Zoekmachine optimalisatie bij Invictus Online Marketing omvat onder meer:

SEO Check

De basis van zoekmachine optimalisatie bestaat uit drie onderdelen:

  • Techniek: Uw website dient op de juiste manier gebouwd te zijn zodat zoekmachines uw website gemakkelijk kunnen lezen. Onnodige ruis in de HTML-code kunnen uw rankings beïnvloeden. Een nette code is dus een vereiste.
  • Content: De teksten op uw website moeten voor zowel de bezoeker als de zoekmachines aantrekkelijk zijn. Uw bezoekers horen alle informatie te verkrijgen die zij nodig hebben en zoekmachines moeten deze informatie ‘begrijpen’. Dit doen we door de juiste zoekwoorden op te nemen in de teksten. Naast de geschreven content zijn ook video’s en afbeeldingen belangrijk.
  • Autoriteit: Hoe meer relevante websites linken naar uw website, hoe belangrijker uw website wordt gezien door de zoekmachines. Met een goede linkbuilding strategie zorgen wij voor relevante links naar uw website zodat uw rankings in de zoekmachine omhoog gaan.

Deze drie onderdelen zijn bepalend voor uw positie in de Google zoekresultaten. Om tot een gedegen advies te komen zal Invictus Online Marketing deze drie onderdelen meenemen in onze SEO check. De resultaten van deze SEO check, inclusief onze aanbevelingen, verwerken wij in een rapport. Hiermee kunt uzelf aan de slag of wij kunnen de verbeterde punten voor u oppakken.

SEO zoekwoorden analyse

Het is belangrijk om te weten welke zoektermen uw doelgroep gebruikt als zij op zoek naar uw dienst of product. Met de SEO zoekwoorden analyse van Invictus Online Marketing weet u precies welke termen belangrijk zijn voor uw bedrijf, hoeveel mensen hier maandelijks op zoeken en hoe sterk de concurrentie is. Met deze analyse kunt u gericht aan de slag voor het schrijven van bijvoorbeeld nieuwe teksten en het bepalen van uw sitestructuur. Uiteraard kunnen wij deze activiteiten ook voor u uit handen nemen.

SEO copywriting

Aantrekkelijke en goed leesbare teksten zijn belangrijk om uw doelgroep te informeren over uw diensten en/of producten. Daarnaast moeten deze teksten ook goed vindbaar zijn in de zoekmachines. De SEO en contentspecialisten van Invicus Online Marketing zijn bedreven in het schrijven van goede en aansprekende teksten die bovendien voldoen aan de richtlijnen van Google.

Linkbuilding

Met linkbuilding werkt u aan uw autoriteit en hiermee ook aan uw positie in de zoekmachines. Invictus Online Marketing werkt voor u een persoonlijke strategie uit die aansluit bij uw doelstellingen. Het resultaat is een betere vindbaarheid in Google.

Ik wil graag een afspraak maken